Arrangementer

Ølsmagning 3/6 16:00-19:00

Jeg har før “advaret” om, at vi var et par gutter, der pønsede på en ølsmagning i Ganløse – og fandeme ja, nu er vi simpelthen kommet så langt med planlægningen, at vi godt tør sætte handling bag truslen.

Jeres smagsløg vil blive trukket igennem 6 vidt forskellige øl, mens der bliver fortalt øltypen og bryggeriet bag. Forhåbentlig vil I få et nyt syn på, hvad øl (også) kan, og hvem ved? Måske endda ny yndlingsøl!

Midtvejs bliver der serveret ølmarineret pulled pork (spiser du ikke kød, så hiv lige fat i mig, så fikser vi det).

Det bliver 3. juni kl. 16.00-19.00 i haven foran Liselund. Der er 46 pladser, og det er selvfølgelig først-til-mølle.

Prisen er 375,- og skal mobilpayes til 971818 (Alexander Elax Dahl Tattoo).

Vi håber, at I synes, at det lyder spændende, at prisen er overkommelig og at I har lyst til at deltage i et velsmagende arrangement.

I må meget gerne lige skrive en kommentar på Facebook, når I har tilmeldt jer. Så kommer der lidt interaktion i opslaget, så det bliver holdt i live, og vi kan få så mange med som muligt 😇

Arrangør: Anders Seistrup Sørensen

SKÅL FOR FANDEN! 🍻

Kommende arrangementer

Nyheds arkiv

Det er let at blive medlem

Det eneste du skal gøre, er at indbetale 200,00 kr. pr. medlem, som dækker for et personligt medlemskab i et år. For foreninger  og virksomheder er beløbet også kun 200,00 kr. årligt.

Vi har gjort det endnu lettere at blive medlem.
Scan koden herunder med din mobil og betal med MobilePay – det eneste du skal skrive på, er din e-mail – som du skriver som besked