Q&A

På denne side kan du se en række af de spørgsmål, vi i bestyrelsen får. Vi vil forsøge at lægge svarene op efterhånden som de kommer ind og bliver besvaret.

Hvor mange anparter skal der sælgesVi ved det ikke, men satser på at vi kan få solgt så mange, så vi kan give et reelt bud på Liselund Stuehus
Hvor mange medlemmer kan der være i foreningenJo flere, jo bedre… Vi tænker ikke at der skal lægges begrænsninger på antallet af medlemmer.
Hvor mange anparter er der solgtI dag, den 31. marts 2021 har vi solgt for mere end 400.000 kr. anparter. Der er mere end 200 foreninger og enkeltpersoner der har købt en eller flere anparter og vi glæder os over hver enkelt, der støtter op om vores gode sag.
Hvor mange medlemmer er derLige nu har mere en 80 foreninger og enkeltpersoner tegnet medlemskab af foreningen – og der er plads til mange flere
Skal jeg indbetale nu eller er det bedre at venteDet bedste du kan gøre, er at købe anparter nu og også at tegne medlemskab nu – jo større beløb vi kan fremvise på fondsansøgninger og jo flere medlemmer vi er, jo større er chancerne for at fonde vil støtte op om os
Er der en aldersgrænse for, hvornår man kan eje anparterVi har ingen aldersgrænse og mange forældre og bedsteforældre har da også allerede købt anparter til børn og børnebørn. Omkring stemmeret, så henviser vi til vedtægterne, som kan ses på hjemmesiden.
Worst case – hvad er detDet værste der kan ske.. er du får pengene tilbage !
Hvem står bag Ganløse ForeningshusForeningens bestyrelse består af disse ildsjæle:
• Bo Otterstrøm, formand formand@foreningshus.dk
• Svend Rasmussen, kasserer
kasserer@foreningshus.dk
• Jesper Borup, pedel
pedel@foreningshus.dk
• Anne Hjælmsø, PR og koordinator
ahj@foreningshus.dk
• Per Raahauge, PR og medier
pr@foreningshus.dk
• Stine Lauritzen Larsen, fondsansøgninger m.m.
sll@foreningshus.dk
• Bo Brøndum Pedersen, fondsansøgninger m.m.
bbr@foreningshus.dk
• Merete Langwadt Guld, koordinator